Votacions

Sempre he desconfiat del sistema democràtic. Això de donar un vot a tothom, independentment de la seua preparació o maduresa, em sembla una mica arriscat. Sovint, els resultats m’han donat la raó i he vist com la majoria es decantava pel candidat més incapaç. Aquest cap de setmana, però, m’he endut una sorpresa agradable.

És veritat que la campanya ha estat dura, aspra; que hi ha hagut maniobres poc clares i que la pressió ha estat molt alta. Reconec que em sentia pessimista.

Al final, però, les coses han anat bé i, per primera vegada en ma vida, em sent ben representat. Benvolgut representant, comptes amb el meu suport i amb la meua confiança: a veure què en fas.

Powered by ScribeFire.

Anuncis

Quant a Giorgio Grappa

Algú fa cas de les coses que els blocaires escriuen sobre ells mateixos? El comentari més sincer que he llegit als "about me" és aquell de: "si vols saber res de mi, pots llegir el meu bloc."
Aquesta entrada ha esta publicada en democràcia, societat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

36 respostes a Votacions

 1. Carquinyol ha dit:

  Alguna alegria ens ha de donar de tant en tant la democràcia, no ?

 2. Carquinyol ha dit:

  Alguna alegria ens ha de donar de tant en tant la democràcia, no ?

 3. Giorgio Grappa ha dit:

  Encara que només siga amb coses tan intranscendents, Carquinyol 😉 .

 4. Giorgio Grappa ha dit:

  Encara que només siga amb coses tan intranscendents, <>Carquinyol<> 😉 .

 5. PetitaCriatura ha dit:

  Està molt bé endur-te sorpreses de tant en tant, però el que més gràcia em fa és que diguis que t’hi sents representat! XD

  Beset! :-*

 6. PetitaCriatura ha dit:

  Està molt bé endur-te sorpreses de tant en tant, però el que més gràcia em fa és que diguis que t’hi sents representat! XD Beset! :-*

 7. Tux ha dit:

  Petita Criatura, que no ho sabies? El Giorgio és un friquiiiiiii! Ja es pot disfressar de persona seriosa, formal i responsable, que ho porta en els venes, això de ser rareeeeeet!

 8. Tux ha dit:

  <>Petita Criatura<>, que no ho sabies? El Giorgio és un friquiiiiiii! Ja es pot disfressar de persona seriosa, formal i responsable, que ho porta en els venes, això de ser rareeeeeet!

 9. Ainalma ha dit:

  Que trist, que trist, que trist!!!

 10. Ainalma ha dit:

  Que trist, que trist, que trist!!!

 11. Tux ha dit:

  Ainalma, bonica, no hi faces caaaaas! Que no veus que l’Eurovisió és un paripé? Doncs, el que millor li quadra és un pallasso!

 12. Tux ha dit:

  <>Ainalma<>, bonica, no hi faces caaaaas! Que no veus que l’Eurovisió és un paripé? Doncs, el que millor li quadra és un pallasso!

 13. nimue ha dit:

  reitere la tristesa d’Ainalma. Els que estimem la música volem que aquestes coses no passen. Fora Eurovision i fora el Chiquiliquatre este.

 14. nimue ha dit:

  reitere la tristesa d’Ainalma. Els que estimem la música volem que aquestes coses no passen. Fora Eurovision i fora el Chiquiliquatre este.

 15. Giorgio Grappa ha dit:

  Els que estimem la música no podem estimar l’Eurovision (una estafa a nivell europeu pagat amb els diners del contribuent); per això apreciem la maniobra del Buenafuente i el seu equip.

  Per cert, em pots recomanar alguna acadèmia de ball? Ja saps que, sense ajuda professional, no aprendré mai a ballar el Chiki-chiki… 😉

 16. Giorgio Grappa ha dit:

  Els que estimem la música no podem estimar l’Eurovision (una estafa a nivell europeu pagat amb els diners del contribuent); per això apreciem la maniobra del Buenafuente i el seu equip.Per cert, em pots recomanar alguna acadèmia de ball? Ja saps que, sense ajuda professional, no aprendré mai a ballar el Chiki-chiki… 😉

 17. Anonymous ha dit:

  Ja, ja, boníssim aquest post, Giorgio.

 18. Anonymous ha dit:

  Ja, ja, boníssim aquest post, Giorgio.

 19. Giorgio Grappa ha dit:

  Gràcies, Anònim! El mèrit, insistisc, és d’en Buenafuente i d’en Rodolfo, que me n’han bastit el material 😉 .

  Ah! i de tots els espanyols que el van votar pagant no-sé-quants euros i cèntims per cada SMS. I de TVE, que va tenir la brillant idea de fer unes autèntiques “primàries” 😀 .

 20. Giorgio Grappa ha dit:

  Gràcies, <>Anònim<>! El mèrit, insistisc, és d’en Buenafuente i d’en Rodolfo, que me n’han bastit el material 😉 .Ah! i de tots els espanyols que el van votar pagant no-sé-quants euros i cèntims per cada SMS. I de TVE, que va tenir la brillant idea de fer unes autèntiques “primàries” 😀 .

 21. Giorgio Grappa ha dit:

  Sense oblidar en Rodríguez Zapatero, que va tenir la bona idea de fer coincidir les eleccions generals amb aquesta votació. Gràcies, presidente, per la seua col·laboració.

 22. Giorgio Grappa ha dit:

  Sense oblidar en Rodríguez Zapatero, que va tenir la bona idea de fer coincidir les eleccions generals amb aquesta votació. Gràcies, <>presidente<>, per la seua col·laboració.

 23. Jesús M. Tibau ha dit:

  De moment cal donar un marge de confiança, però cal també exigir després responsabilitats si les coses no van bé i que es difongui la cultura de la dimissió, si cal.

 24. Jesús M. Tibau ha dit:

  De moment cal donar un marge de confiança, però cal també exigir després responsabilitats si les coses no van bé i que es difongui la cultura de la dimissió, si cal.

 25. Deric ha dit:

  sempre he pensat que als polítics se’ls hauria de fer un test d’intel·ligència abans de prendre el càrrec i si no el supera, fora.

 26. Deric ha dit:

  sempre he pensat que als polítics se’ls hauria de fer un test d’intel·ligència abans de prendre el càrrec i si no el supera, fora.

 27. Giorgio Grappa ha dit:

  He he he… Jesús, Déric, que aquí ningú no està parlant de política 😀 . Que no heu seguit l’enllaç, al tercer paràgraf?

  😉

 28. Giorgio Grappa ha dit:

  He he he… <>Jesús<>, <>Déric<>, que aquí ningú no està parlant de política 😀 . Que no heu seguit l’enllaç, al tercer paràgraf?😉

 29. zel ha dit:

  jejejejejeje,
  més bèstia impossible! A mi se me’n fot d’aquesta bajanada d’eurovisió, però, noi, vols dir que no és un pèl massa sonat tot plegat? Salut

 30. zel ha dit:

  jejejejejeje,més bèstia impossible! A mi se me’n fot d’aquesta bajanada d’eurovisió, però, noi, vols dir que no és un pèl massa sonat tot plegat? Salut

 31. Giorgio Grappa ha dit:

  De fet, Zel, crec que ni el mateix Buenafuente s’ho creu encara.

  Se suposava que només votaria qui li interessa el concurs, i que els que passen d’Eurovisó (jo mateix) han passat també de votar per SMS. Però es veu que hi molt poca gent interessada seriosament, i amb només una fracció dels que ens dóna igual, hi ha hagut suficient per fer guanyar el Chiki-chiki.
  Per acabar d’adobar-ho, ara resulta que està batent rècords de descàrrega com a to per al mòbil: increïble.

  Però encara hi ha una cosa que m’al·lucina més: la manera com s’ho han pres alguns nostàlgics. Em pense que hi haurà (si no hi ha ja) pressions contra la Sexta per fer que la cançó es retire i no arribe a concursar.

 32. Giorgio Grappa ha dit:

  De fet, <>Zel<>, crec que ni el mateix Buenafuente s’ho creu encara.Se suposava que només votaria qui li interessa el concurs, i que els que passen d’Eurovisó (jo mateix) han passat també de votar per SMS. Però es veu que hi molt poca gent interessada seriosament, i amb només una fracció dels que ens dóna igual, hi ha hagut suficient per fer guanyar el Chiki-chiki.Per acabar d’adobar-ho, ara resulta que està batent < HREF="http://www.theinquirer.es/2008/03/20/el_chikichiki_arrasa_en_los_moviles_y_en_internet.html" REL="nofollow">rècords de descàrrega com a to per al mòbil<>: increïble.Però encara hi ha una cosa que m’al·lucina més: la manera com s’ho han pres alguns nostàlgics. Em pense que hi haurà (si no hi ha ja) pressions contra la Sexta per fer que la cançó es retire i no arribe a concursar.

 33. isnel ha dit:

  Ala, com m’has enredat!

 34. isnel ha dit:

  Ala, com m’has enredat!

 35. Giorgio Grappa ha dit:

  He he he 😉 .

 36. Giorgio Grappa ha dit:

  He he he 😉 .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s